Πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις

Πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις για αποστολές στην Ελλάδα 

 • Η αποδοχή σας σε όλους τους όρους και προϋποθέσεις στην σελίδα αυτή είναι απαραίτητη για να δώσετε παραγγελία. Αν δεν δέχεστε κάποιον από τους όρους παρακαλώ να μην δώσετε καμιά παραγγελία. Αν δώσετε παραγγελία σημαίνει αυτόματα αποδοχή όλων των όρων. 
 • Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι λιανικής και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα email από την ιστοσελίδα μας που θα έχει την παραγγελία σας όπως ακριβώς την έχετε δώσει. Αν δεν λάβετε το αυτοματοποιημένο email με την παραγγελία που έχετε δώσει, παρακαλώ ελέγξτε τα spam / ανεπιθύμητα γιατί πιθανόν θα έχει καταλήξει εκεί, ή έχετε δώσει λάθος email.
 • Ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβετε το δέμα που αποστέλλουμε με κούριερ είναι συνήθως μια εργάσιμη μέρα για Αττική, δύο εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μικρών απομακρυσμένων νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών 3-6 ημέρες. Παρακαλώ σημειώστε ότι παραδόσεις δεμάτων από την κούριερ γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περιπτώσεις γενικών απεργιών και σε περιπτώσεις έντονης κακοκαιρίας οι παραπάνω ημέρες είναι πιθανόν να αυξηθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εμάς. Εάν περιμένετε δέμα από εμάς και δεν το έχετε παραλάβει εντός των παραπάνω αναφερόμενων ημερών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε για την παραλαβή του δέματος. Αυτό σημαίνει ότι στην διεύθυνση που μας δίνετε θα πρέπει να είναι κάποιος εκεί για να παραλάβει το δέμα. Εάν η κούριερ δεν βρει κάποιον εκεί θα αφήσουν “σημείωμα” και θα ξαναπροσπαθήσουν να σας παραδώσουν το δέμα. Αν η κούριερ δεν καταφέρει να σας βρεί σε τρεις προσπάθειες το δέμα θα επιστραφεί σε εμάς πίσω. Αν επιστραφεί και θέλετε να σας ξανασταλεί θα πρέπει να πληρώσετε για την δεύτερη αποστολή.
 • Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόνο όταν εμφανιστεί η κατάθεσή σας στον λογαριασμό μας.
 • Δέματα αποστέλλονται μόνο εάν μας έχετε δώσει τηλέφωνο επικοινωνίας. Είναι καλύτερα να δίνετε και σταθερό και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και email.
 • Ακόμη και εάν δεν έχετε επιλέξει αντικαταβολή για την αποστολή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο να μας δίνετε τηλέφωνο για επικοινωνία πρωινές ώρες (10:00πμ – 3:30μμ) για να μπορεί να επικοινωνήσει η κούριερ μαζί σας αν παραστεί ανάγκη ώστε να σας παραδώσει το δέμα, ή για να μπορέσουμε να σας βρούμε σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
 •  Οι τιμές, οι τυχόν προσφορές / εκπτώσεις στην ιστοσελίδα, μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.
 •  Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε πώληση εάν κρίνουμε ότι προκύπτει λόγος.
 • Τα προϊόντα που αποστέλλουμε είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πακετάρουμε την παραγγελία σας πολύ προσεκτικά, σε ενισχυμένες συσκευασίες, ώστε η μεταφορά των προϊόντων να γίνεται με ασφάλεια και χωρίς απώλειες. Στην ασυνήθιστη περίπτωση που κατά την μεταφορά τα δέμα σας φτάσει με εμφανή εξωτερική αλλοίωση παρακαλούμε να μην το παραλάβετε, λέγοντας στην κούριερ ότι αρνείστε να το παραλάβετε γιατί φαίνεται κατεστραμμένο.
 •  Το τυχόν κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα. Στην απίθανη περίπτωση που ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών είναι λάθος από κάποια δυσλειτουργία του ιστότοπου (είτε υπέρ σας είτε κατά σας) θα σας ενημερώνουμε με email ή τηλεφωνικώς για πιθανή διαφορά στα μεταφορικά (αν προκύπτει τέτοιο θέμα).

Επιστροφές γίνονται δεκτές – κατόπιν συνεννόησης. 

 Α.  Εάν το αποσταλέν προϊόν έχει πρόβλημα, ή σας έχουμε στείλει λάθος προϊόν, κατόπιν συνεννόησης, θα πληρώσουμε εμείς για το κόστος επιστροφής του και θα σας αποστείλουμε με δικά μας έξοδα άλλο προϊόν για την αντικατάσταση του. 

Β. Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, μετά από επικοινωνία μαζί μας, πρέπει να πληρώσετε εσείς για το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Όταν παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, εάν είναι σε άριστη κατάσταση, κλειστό, μέσα στην αρχική του συσκευασία, θα σας στείλουμε* άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας, ή θα σας επιστρέψουμε την αξία αγοράς του προϊόντος. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέχρι 10 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης. *Τα μεταφορικά για την αποστολή του αντικατασταθέντος προϊόντος θα επιβαρύνουν εσάς. 

H εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες αυτού του διαδικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Η εταιρία μας έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει τα χρώματα των ειδών όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Παρ’ όλα αυτά, τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας. Από αυτήν την άποψη, η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας είναι ακριβώς όμοια με τα πραγματικά χρώματα. Οι ειδικές προσφορές ή εκπτώσεις ισχύουν ως την συγκεκριμένη ημερομηνία ή ως την εξάντληση των αποθεμάτων. Οι τιμές, η περιγραφή και η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 

 Παρομοίως, Το thelxiopi.gr καταβάλει κάθε απαραίτητη προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα να είναι ολοκληρωμένες, αληθείς και σωστές. Σε περίπτωση λάθους, το thelxiopi.gr θα προβεί άμεσα στη διόρθωσή του. Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω γενικών όρων. 

 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account